Zoeken naar uw locatie Cancel

ons merk

een unieke ijscrème

Häagen-Dazs maakt, sinds 1961, ijs dat niemand kan evenaren. Onze oprichter, Reuben Mattus' visie was de beste roomijs in de hele wereld te maken van hoge kwaliteit en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Reuben is van mening dat als het gaat om genieten van roomijs, het een echte en bevredigende ervaring moet zijn in plaats van de 'koude zoetigheden' van vroeger.

vanilla flavor ice cream

de passie tot perfectie

toewijding aan ijs

Het is dus in 1961 dat Reuben zich wijdt aan de creatie van een roomijs met een zachte en romige textuur waarvan de subtiele smaken kunnen voldoen aan de meest gevoelige smaakpapillen. Bij zijn oprichting had Häagen-Dazs slechts 3 smaken : chocolade, vanille en koffie. Altijd op zoek naar perfectie, duurde het zes jaar vooraleer Reuben het perfecte recept creëerde voor zijn aardbei roomijs.

real strawberries crystal pint

de filosofie haagen-dazs

op zoek naar de perfectie

Reuben Mattus’ ambitie was om de beste roomijs ter wereld te maken en deze strenge vereisten hebben uiteindelijk de visie van de mensen ten opzichte van roomijs veranderd. Deze filosofie van Häagen-Dazs blijft tot op heden onveranderd. Wij geloven dat iedereen het verdient om een uitzonderlijk authentiek genot te mogen beleven - en het is dat genot die al onze acties motiveert.

crystal pint real cream

goede melk en room

om te delen met mensen waar we van houden

Alles begint bij lekkere melk en room, die vervolgens gemengd worden met uiterst geselecteerde ingrediënten. Wij gebruiken enkel natuurlijke ingrediënten, zonder kleurstoffen noch kunstmatige aroma's. Onze roomijsjes bevatten zeer weinig lucht, dat geeft hen die unieke, volle en romige structuur.

real thing or nothing

de nalatenschap van reubens

een unieke ervaring

De creativiteit die we geërfd hebben van Reuben Mattus, hebben we reeds 50 jaar kunnen verder zetten. De oprichting van Häagen-Dazs winkels, de meest originele “limited” versies, de samenwerking met designers... onze teams hebben hun originaliteit bewezen als het gaat om jullie te verrassen.