Onze ijstaarten

Voor tijdens de feestdagen: Ontdek onze Festive Charms, die rechtstreeks zijn geïnspireerd op het iconische trema van het merk! Maak uw keuze uit 4 verrukkelijke smaken die uitsluitend verkrijgbaar zijn van 25 november t/m 10 januari in onze shops!

BELGIAN CHOCOLATE

Ons verrukkelijke Belgian Chocolate* roomijs gecombineerd met een luchtige vanillemousse en een pinda karamelsaus. Het geheel rust op een krokante pindakoek.
*Belgische Chocolade

RASPBERRY SORBET

De perfecte combinatie van ons iconische Vanilla roomijs met de frisheid van Raspberry Sorbet**, verrijkt met gekonfijte lychee. Het geheel rust op een vanillemacaron.
**Frambozensorbet

MANGO & RASPBERRY SORBET

De originaliteit van de ijssmaak Mango & Raspberry *** gecombineerd met een heerlijke mousse van kokos en frambozencoulis. De kruiden kokoskoek geeft een exotisch tintje aan het geheel.
***Mango en framboos

BROWNIE MACCHIATO

Onze nieuwe ijssmaak Brownie Macchiato gecombineerd met de luchtige textuur van een pure chocoladeparfait en een karamel koffiesaus. Het geheel rust op een bodem van koffie chocoladebrownie.

Festive Charms by Häagen-Dazs

Verkocht per twee – Ter plaatse of meenemen – Uitsluitend verkrijgbaar in onze deelnemende shops en via bezorging aan huis (Uber Eats)