Saizoenssmaak

Geniet ervan zolang het kan! Onze volledige Beperkte Oplage & Seizoens-menukaart is mogelijk niet in alle Häagen-Dazs-shops beschikbaar. Om de menukaart van een specifieke shop te bekijken, klikt u op de onderstaande ‘Vind een shop’-knop.

Summer-Parfait-620×460-France

Summer Melon Parfait

Een bol van Raspberry Sorbet en een bol van Cantaloupe Melon, met een luxueus laagje van koekblokjes met macadamianoten en aardbeiencoulis, genappeerd met stukjes aardbei, meloen en munt. Een eindeloze traktatie. Verkrijgbaar in twee maten: Mini & Standard.

Frosted Lemonade

Frosted Lemonade

Een koele smaak van de zomer. Halve bollen van Lemon & Mandarin en van Lemon Sorbet gemixt met appel, citroenschil, limonade en bruiswater voor een beetje extra pit.

Summer Fruit Flirt

Summer Fruit Flirt

Tijd om verliefd te worden. Halve bollen van Mango, Lemon en Raspberry sorbet met limited edition Lemon & Mandarin roomijs, gecombineerd met een zomers spiesje van kiwi, aardbei en mango. Geserveerd met slagroom, frambozencoulis en krokante meringue in een ijshoorntje.

Both Sorbet Iced Teas

Mango Berry Sorbet Iced Tea

Een koud glas verfrissende frambozenthee met plakjes framboos en aardbei en suikersiroop. Gegarneerd met een bol van Mango Sorbet voor een zoet accent. Zo lekker.

Both Sorbet Iced Teas

Lemon & Mint Sorbet Iced Tea

Een koud glas intense citroenijsthee met verse munt en schijfjes citroen. Met ovenop een bol van Lemon Sorbet voor een verbluffen finish.

cold Iced Vanilla Latte

Cold Brew Vanilla Latte

Een verfrissende Cold Brew gemaakt met koffie doordrenkt met room, gegarneerd met een bol van Vanilla.